Zaden en Zo is een uit de hand gelopen hobby van mij en .....

Alle zaden die ik verkoop zijn GMO-vrij en onbehandeld, tenzij anders aangegeven. 

De zaden zijn verpakt in een plastic ziplock zakje en voorzien van een etiket waar het volgende op staat: soort, aantal zaden, batchnummer, verpakkingsdatum en mijn Naktuinbouw registratie.

Er zit standaard geen zaai instructie op de zakjes. Dit is om de prijs zo laag mogelijk en toegankelijk te houden voor iedereen. Op de website staat een beknopte instructie per soort. Nog niet overal maar ik ben daar tussen alle drukte door wel mee bezig zodat het overal bij komt te staan. Kom je er toch niet uit dan mag je mij altijd benaderen en zal ik je helpen.

Weggooien vind ik zonde! Ik probeer zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal te herbruiken. Denk hierbij aan de achterkantjes van de etiketten die ik gebruik op de zakjes, dozen, opvulmateriaal etc. Het kan dus voorkomen dat men een doos krijgt met reclame van een ander bedrijf er op.

Heeft u groene vul-chips als opvulling in uw pakketje zitten. Wees dan gerust... deze zijn biologisch afbreekbaar :-).

NIeuwsbrieven stuur ik alleen als er een leuke actie is of als ik weer leuke en nieuwe zaden of andere benodigdheden heb ontvangen. Ik zal niet elke week iedereen blijven bestoken met nieuwsbrieven. Wil je een nieuwsbrief ontvangen, schrijf je dan in.

Het verzenden van de pakketjes en enveloppen gebeurt via PostNL. Pakketjes en brievenbuspakketjes worden verzonden met track&trace. Zodra je pakket/brievenbuspakket ingescand wordt bij PostNL, krijg je een email met de track&trace code. Een brievenbuspakket is onverzekerd, daarentegen is een pakket weer wel verzekerd. 

Kadobon gekregen? Super leuk! Bij het afronden van de bestelling kun je de code van je kadobon invoeren in het veldje korting. Let op!! je kadobon is maar éénmalig te gebruiken dus maak deze compleet op!

Betalen met Ideal...Om gebruik te maken van deze service worden er kosten in rekening gebracht. Veel webwinkels verwerken deze kosten in de prijs van de artikelen. Ik heb ervoor gekozen om dat niet te doen zodat je als klant zelf de keuze hebt om gebruik te maken van Ideal of om zelf via internetbankieren (gratis) je bestelling te betalen :-)

Geen afbeelding? Vaak krijg ik de vraag waarom er geen afbeelding bij staat. Dit is omdat ik er nog geen eigen foto van heb en helaas mag je niet zomaar van internet een afbeelding gebruiken (copyright). Ik probeer elk jaar zelf zoveel mogelijk soorten in mijn moestuin te zaaien om zelf mooie foto´s te maken voor mijn website. Mocht je zelf mooie foto´s hebben van de soorten die ik verkoop in mijn webshop en die ik mag gebruiken. Dan ontvang ik deze heel graag per email en ontvang je van mij een klein bedankje als blijk van waardering ;-) 

© 2012 - 2024 Zaden en Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel