Een leuke en voordelige manier om al uw relaties, medewerkers, mailings of beursdeelnamen een groen, kleurig of fruitig tintje mee te geven. Tevens is het een leuke manier om iemand te bedanken tijdens hun harde werken gedurende de corona tijd.

Je kan kiezen uit 3 verschillende soorten stoffen zakjes namelijk naturel kleurig, linnen of een olijf-groen organza zakje. In alle zakjes zitten standaard 5 cocopress aardetabletten. Uit de keuzelijst met zaden kan je hier nog een zakje zaden aan toe voegen. Op deze manier kun je een leuk presentje samenstellen. Het formaat van de zakjes is ca. 10 x 15 cm.

Eveneens heb je de keuze om een persoonlijke touch toe te voegen aan dit presentje. Je hebt namelijk de mogelijkheid om een extra kaartje met een bedrukt etiket toe te voegen. Deze wordt aan het touwtje vastgemaakt waarmee de zakjes gesloten worden. Om het voor de ontvanger van het presentje makkelijker te maken met zaaien, is er ook de mogelijkheid om, op het zakje met zaden, een zaai-omschrijving te laten plakken. 

Als je een persoonlijke boodschap of een (bedrijfs-)logo wilt toevoegen, dan kan dat natuurlijk ook. Dit zal dan op een wit etiket geprint worden. Dit etiket word dan op een bruin kaartje geplakt en aan het zakje bevestigd. Deze eventuele extra opties zijn tegen een kleine meerprijs beschikbaar.

Prijzen beginnen bij:

  • Linnen zakje vanaf €1,50 per zakje (incl. 5 aardetabletten)
  • Naturel zakje vanaf €1,50 per zakje (incl. 5 aardetabletten)
  • Organza zakje vanaf €1,25 per zakje (incl. 5 aardetabletten)

Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW maar exclusief verzendkosten. 

Standaard hanteren wij voor Nederland € 7,50 verzend- en verpakkosten (tot 10kg), dit ivm de traceerbaarheid van het pakket. Voor de overige landen in de EU gelden de daarvoor bestemde verzendkosten met track en trace.

Minimale afname 10 zakjes.

Je kunt tot 500 zakjes de bestelling via mijn website plaatsen. Grotere hoeveelheden en offertes mogen per email geplaatst worden. Nadat je de bestelling geplaatst hebt, kun je een eventuele afbeelding/logo en/of tekst per email sturen naar info@zaden-enzo.nl.

Ik maak dan een proef etiketje en stuur deze per email ter goedkeuring. Is deze akkoord dan kan ik de bestelling verder klaar maken voor verzending :-)

Vraag vandaag nog een offerte aan via ons contact formulier of stuur een email naar info@zaden-enzo.nl (ook voor meesturen logo en tekst in JPEG).

Sorteer op
© 2012 - 2024 Zaden en Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel