Zakjes zaden (naar keuze) met uw eigen logo erop

Een leuke en voordelige manier om al uw relaties, medewerkers, mailings of beursdeelnamen een groen, kleurig of fruitig tintje mee te geven.

Voor de verpakkingsmethode kunt u kiezen uit 3 verschillende soorten zakjes. Deze zijn wit of bruin papieren zakje of een plastic gripzakje. Standaard leveren wij de zaden in een plastic gripzakje. De afmeting van de papieren zakjes zijn 65x105mm en het plastic gripzakje is 60x80mm. Het etiketje dat er handmatig opgeplakt wordt is 76,2 mm x 50,8 mm.

 

 

Het etiket dat op het zakje komt is een wit etiket. Tegen een geringe meerprijs kan hier natuurlijk ook uw (bedrijfs-)logo en evt. tekst bij komen te staan. Wilt u tevens een etiketje met zaai-instructie dan is dit ook zeker mogelijk. Deze komt dan op de achterzijde van het zakje. In onderstaande tabel vind u de vanaf prijzen voor de diverse zakjes. U kunt natuurlijk uit al onze zaden op de website kiezen. Wij zullen u dan een passende offerte toesturen. 

  • Gripzakje vanaf €0,30 per zakje
  • Bruin papieren zakje vanaf €0,36 per zakje
  • Wit papieren zakje vanaf €0,36 per zakje

Deze prijzen zijn exclusief 9% BTW en exclusief verzendkosten. De prijs is tevens afhankelijk van het soort zaad dat u in het zakje wilt. Voor de zaden kunt u kiezen uit het lijstje in het keuzemenu. Mocht u een ander soort zaad willen dan kan dat natuurlijk ook. U mag dan even een email sturen met uw wensen naar info@zaden-enzo.nl. 

Standaard hanteren wij voor Nederland € 7,50 verzend- en verpakkosten (tot 10kg), dit ivm de traceerbaarheid van het pakket. Voor de overige landen in de EU gelden de daarvoor bestemde verzendkosten met track en trace.

Minimale afname 25 zakjes.

Het kan zijn dat de zaden nog apart verpakt zijn in een mini plastic grip-zakje. Dit is afhankelijk van de grootte van de zaden. Moch u dat absoluut niet willen geef dit dan duidelijk aan tijdens het bestellen. 

U mag tot 2500 zakjes de bestelling via mijn website plaatsen. Grotere bestellingen en offertes mogen per email geplaatst worden. Zodra u de bestelling geplaatst heeft kunt u evt. logo/afbeelding en tekst per email sturen naar info@zaden-enzo.nl.

Ik maak dan een proef etiketje en stuur deze per email ter goedkeuring. Is deze akkoord dan kan ik de bestelling verder klaar maken voor verzending :-)

Vraag vandaag nog een offerte aan via ons contact formulier of stuur een email naar info@zaden-enzo.nl (ook voor meesturen logo en tekst in JPEG).

 

© 2012 - 2024 Zaden en Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel