Onze algemene voorwaarden:


Zaden en Zo
Langezand 31
8223 WC Lelystad

T: 06-10341779
Email: info@zaden-enzo.nl

www.zaden-enzo.nl

Kvk nr.: 39087284
BTW nr. : NL001934268B57

Bank: ABN AMRO nr. 514801506
IBAN: NL31ABNA0514801506
BIC: ABNANL2A

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
maandag tot en met vrijdag van 9:00 - 16:30 uur (tenzij anders aangegeven op onze home pagina)
Zaterdags en zondags zijn wij telefonisch gesloten.

Prijzen:
Alle prijzen vermeld op de site zijn in Euro´s, inclusief 9% BTW of 21% BTW, exclusief verzendkosten en administratiekosten en onder voorbehoud van druk-en zetfouten. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van druk-en zetfouten.


Bestellen, Betalen en Levertijd:
Bestellen kan via onze website. Als u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u direct een orderbevestiging met een ordernummer. In de orderbevestiging vindt u de bestelde artikelen, de kosten hiervan incl. BTW, verzend- en administratiekosten en de betaalgegevens.

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:
- Overschrijving
- Contant bij afhalen (alleen op afspraak)
- IDEAL (€ 0,50 extra)
- Bancontact (€ 0,50 extra)


Uw bestelling dient vooraf betaald te worden. Vermeld bij betaling altijd het ordernummer!

Als uw betaling in goede orde ontvangen is wordt uw bestelling in behandeling genomen en binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling, aan u verzonden. Als uw bestelling naar u verzonden is wordt u per email hiervan op de hoogte gebracht. Is uw betaling binnen 10 werkdagen nog niet door ons ontvangen dan sturen wij u een betalingsherinnering. De betaling dient dan binnen 5 werkdagen voldaan te zijn, anders vervalt de bestelling automatisch.

In het hoogseizoen (maart - mei) kan de levertijd oplopen tot ca. 3 weken! Houd de homepagina in de gaten voor de actuele levertijd.

Mocht het zo zijn dat er een product niet meer voorradig is dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht per email en wordt u evt. een vervangend product aangeboden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te wachten tot het product weer voorradig is en het kosteloos nagestuurd te krijgen of een terugbetaling te ontvangen voor dat betreffende product (terugbetaling binnen 14 werkdagen) .

Alle zaden worden netjes in gripzakjes verpakt en voorzien van een label met naam, aantal en houdbaarheidsdatum. Er zit GEEN zaai-instructie bij. Deze worden dan verzonden in een stevige luchtkussen enveloppe om transportschade te beperken.Verzend- en verpakkingskosten:

Bestellingen binnen Nederland die door de brievenbus passen worden ook als brievenbuspost (enveloppe) verzonden tenzij anders aangegeven door de klant. Dit is op eigen risico!! Zaden en Zo is niet verantwoordelijk voor zoek geraakte post na afgifte aan PostNL. Wij adviseren daarom om te kiezen voor verzending met Track&Trace.

Bestellingen met inhoud dat niet door de brievenbus past wordt standaard als pakketpost verzonden en is dan ook traceerbaar.
Wij verzenden volgens de tarieven van PostNL. Deze zijn te vinden op https://www.postnl.nl/tarieven/tarieven-post-en-postzegels/Brief/NL/0-20g. Hier komen alleen nog verpakkingskosten bij.

Om bestellingen in een ander land te laten leveren anders dan hierboven vermeld dan graag eerst even contact met ons opnemen per email hierover: info@zaden-enzo.nl

Uw bestelling afhalen kan natuurlijk ook. Tijdens het bestelproces kunt u dat aangeven. Let op: afhalen kan alleen op afspraak!! Als uw bestelling klaar ligt, dan word u hiervan, per email, op de hoogte gesteld.Zichttermijn en retournering:
Bent u niet tevreden of is er een probleem met uw bestelling dan heeft u het recht deze binnen 14 werkdagen te retourneren aan ons. Kosten voor retourneren zijn voor de koper. Let op: dit moet dan wel eerst schriftelijk, per email of telefonisch aan ons doorgegeven worden. Bij ontvangst van de retour gezonden producten wordt u binnen 14 dagen (het aankoop bedrag excl. verzendkosten) terugbetaald.

Retour adres is:
Zaden en zo
o.v.v. retourzending ordernr. ............
Langezand 31
8223 WC Lelystad


Privacy
Uw gegevens worden door ons opgeslagen in een persoonsregister. Wilt u dit niet laat dit dan aan ons weten middels bovengenoemd emailadres. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden!!(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2012 - 2024 Zaden en Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel