Happy Post

Vorige Artikel 9 van 31 Volgende
€ 2,50 (inclusief btw)

Wil je iemand verrassen of blij maken?? Doe dat dan met een leuke kaart die je ook nog kunt "zaaien".

Je hebt keuze uit 2 soorten kaarten. Gewone en confetti. Of ontwerp je eigen kaart met de blanco kaarten set!!

Confetti kaarten(op de foto´s de bruine kaarten) zijn gemaakt van gerecycled papier met bij-vriendelijke bloemenzaadjes van landbouw-afval of kraft. Je zaait de confetti bloemetjes. De bijgeleverde enveloppe is een semi doorzichtig pergamijn enveloppe. Je ziet dus de confetti in de enveloppe zitten. hoe gaaf is dat! 

Gewone kaarten zijn gemaakt van gerecycled papier met verschillende soorten zaden van groenten of kruiden (staat op de kaart)

De wens- en confetti-kaarten zijn gemaakt van bloeipapier, dit is duurzaam papier van gerecyclede oude kranten of katoen resten waar bloemen, groente of kruiden-zaadjes in verwerkt zijn. Wanneer de kaart of de confetti in de aarde wordt gelegd groeien er fleurige bloemen, kruiden of lekkere groentes uit.

De blanco kaarten set bestaat uit 4 blanco wenskaarten (A6) van 2 verschillende soorten bloeipapier, inclusief kraft enveloppen en bloeiconfetti. 

Wil je grotere hoeveelheden bestellen dan is dat zeker mogelijk :-) Graag even de aanvraag per email info@zaden-enzo.nl doen.

© 2012 - 2022 Zaden en Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel